ZTIKZ > Wielrennen

Wielrennen

Van april tot eind september worden er wegtraingen verzorgd op dinsdag en donderdag. Het doel is een betere wielrenner te worden.  Veiligheid en het sociale karakter zijn daarbij belangrijk.  Onze trainingen zijn voor ervaren fietsers. Er wordt verwacht dat je conditie op orde is en je het aankunt om voor langere tijd een gemiddelde van 30km/uur in een groep te fietsen. Daarnaast wordt er verwacht dat je bekend bent met de basisregels rondom het fietsen/seinen in een groep. Leden van de wegtrainingsgroep worden via de app op de hoogte gehouden van actualiteiten.

De wielertraining start iedere week om op dinsdag en donderdag om 19:00 uur. Deze training wordt verzorgd door verschillende trainers. De verzamelplaats is op de hoek van de Kalfjeslaan/Kostverlorenweg (parkeerplaats) – achter Café Klein Kalfje.

Wil je meedoen? Neem vooral contact op om eens mee te trainen. Eerste maand (april) mag er gratis worden meegetraind.

Als je je definitief wilt aanmelden voor de trainingen: meld je dan aan als lid van ZTIKZ. Alle leden dienen zich voor aanvang van het seizoen aan te melden voor de trainingen via bovenstaande link. Ook als je halverwege het seizoen start. Zodat we de trainers een kleine vergoeding kunnen geven en we een basislidmaatschap van de KNWU voor je aan kunnen vragen.

 

Meedoen?

Wil je meedoen met de wielertrainingen? Vul het deelnameformulier in!

Aanmelden

Deel ons op

Onze sponsoren