ZTIKZ > Schaatsen

Schaatsen

Van oktober tot en met maart wordt er door ZTIKZ geschaatst op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Wij bieden schaatstrainingen voor (ver)gevorderde schaatsers aan.

Voor de recreatieve schaatsers onder de ZTIKZ’ers wordt er een aantal keer per jaar een Social Skate georganiseerd tijdens een open publieksuur op de Jaap Eden, om gezellig samen te schaatsen en te borrelen. Hou hiervoor onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

Neem voor meer informatie contact met ons op via ztikzschaatsen@gmail.com.

Word lid!

Wil je lid worden van deze leuke vereniging en meedoen aan evenementen, meld je dan nu aan!

Aanmelden

Schaatstrainingen

Je kan kiezen voor een trainingsabonnement of een wedstrijdabonnement. In dat geval dien je ook een wedstrijdlicenJe aan te schaffen via de KNSB. Je hebt dan de mogelijkheid om mee te doen aan marathonwedstrijden en langebaanwedstrijden. De kosten voor het trainingsabonnement bedragen 212,15 en voor het wedstrijdabonnement 232,15, een extra abonnement om ook op een tweede avond in de week te trainen kost 122,00. Vanuit ZTIKZ komt hier de trainingsbijdrage nog bij (circa 35,- euro voor 1 keer in de week, en 55,- euro voor 2 keer in de week trainen). Iedere vrijdagavond vanaf 21.00h zijn er marathonwedstrijden voor verschillende niveaus. Zie de website van de baancommissie voor meer informaJe. www.baancommissieamsterdam.nl. Ook worden er bijna elk weekend langebaanwedstrijden georganiseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk wedstrijden door het hele land.
Heb jij interesse om bij ZTIKZ te komen schaatsen of heb je een vraag, mail dan naar ztikzschaatsen@gmail.com.

Marathonschaatsen

Iedere woensdagavond zijn er voor verschillende niveaus marathonwedstrijden op de Jaap Edenbaan waaraan je mee kunt doen (dit komt ongeveer neer op om de week een marathon). De kalender is te vinden op de kalender van de baancommissie. Deelname aan deze marathons is 15,- euro per seizoen en voldoe je ter plekke op de ijsbaan.

Langebaan wedstrijden

Bijna ieder weekend is het wel mogelijk om een langebaanwedstrijd te rijden op de Jaap Edenbaan. Je kunt zelf in de kalender kijken wanneer de wedstrijden plaatsvinden en je hiervoor aanmelden. Ook deze wedstrijden staan genoemd in de agenda van de baancommissie.

Deel ons op

Onze sponsoren