Over ons

Over ZTIKZ

ZTIKZ is een actieve schaats- en wielervereniging in Amsterdam die zich richt op oud-studenten en jonge werkende die graag in groepsverband wielrennen en schaatsen. ZTIKZ komt voort uit de studenten schaats- en wielervereniging SKITS.

Gedurende het fietsseizoen van april t/m september trainen we twee keer per week en worden er naast deze trainingen talloze activiteiten georganiseerd, zowel op initiatief van ons bestuur als op initiatief van onze eigen leden. Denk aan social rides, tourtochten of koersjes, maar ook clinics. We hebben ook een jaarlijks terugkerend fietsweekend in het buitenland.

Tijdens het schaatsseizoen van oktober t/m april bieden we schaatstrainingen aan op de Jaap Edenbaan, en hebben we een grote groep actieve schaatsers die ook met regelmaat bij de marathon- en langebaanwedstrijden aansluit. Daarnaast hebben we een jaarlijks terugkerend trainingsweekend en wordt er elk jaar wel een schaatsavontuur in het buitenland georganiseerd!

Wil je lid worden? Klik dan hier voor meer info! Heb je nog vragen, gebruik dan ons contactformulier of benader een van onze bestuursleden. Ben je benieuwd welke activiteiten we voor de komende periode gepland hebben? Kijk dan naar onze agenda

Meld je aan als lid

Meer informatie over lid worden lees je hier