ZTIKZ
  Forum  Almanak

Schaatsen

ZTIKZ schaatst in de winter op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam van oktober t/m maart. Op de woensdagavond (19.40 – 20.ZTIKZ-schaatsen40) en op de vrijdagavond (19.35 – 20.40) trainen we samen  met SKITS op KNSB uren. Dit zijn echte trainingen bedoeld voor schaatsers met wedstrijdambitie. Wanneer je op deze uren traint neem je ook een schaatslicentie af waarmee je wedstrijden in Amsterdam kunt rijden. Je kunt meedoen aan de langebaan wedstrijden en de marathons.

Marathonschaatsen

Iedere woensdagavond zijn er voor verschillende niveaus marathonwedstrijden op de Jaap Edenbaan waaraan je mee kunt doen (dit komt ongeveer neer op om de week een marathon). De kalender is te vinden op de kalender van de baancommissie. Deelname aan deze marathons is 15,- euro per seizoen en voldoe je ter plekke op de ijsbaan.

Langebaan wedstrijden

Bijna ieder weekend is het wel mogelijk om een langebaanwedstrijd te rijden op de Jaap Edenbaan. Je kunt zelf in de kalender kijken wanneer de wedstrijden plaatsvinden en je hiervoor aanmelden. Ook deze wedstrijden staan genoemd in de agenda van de baancommissie.

 

 

Deel deze pagina: Facebook Twitter LinkedIn Google+

ZTIKZ neemt deel aan de clubkampioenschappen op 3 maart.

Op 3 maart is de eerste ZTIKZ clubkampioenschappen verreden. Een spannende avond! Met een nek aan nek race tussen Jeroen Hoff en Frederik Muusse. Bij de vrouwen werd het nog spannend tussen Berdy Kars en Irene Tesink.

Lees verder..

PR Sneuveltoernooi 9 februari 2012

Op 9 februari is het PR Sneuveltoernooi in Hoorn. Binnenkort meer informatie hierover. Nieuwschierig, neem dan even contact op met Irene Tesink (ztikzschaatsen @ gmail.com). Zie voor meer informatie ook het forum.

Lees verder..